top of page
Luontoretket

AKTIVITEETIT

Alla on lyhyt kuvaus suosituimmista ohjelmistamme.

Otamme myös toiveitanne vastaan tapahtumapäivän sisällöstä.

Pyydä tarjous!

Luontoliikuntaa ja -elämyksiä, tiimikisailuja työhyvinvointi- ja virkistyspäiviin, polttareihin ja luontosyntymäpäiviin.
 
Tapahtu
mat sijoittuvat usein Nuuksioon, Sipoonkorpeen, Meikoon, Porvooseen. Yhteistyökumppaneidemme kautta järjestyvät myös mm. kokoustilat ja ruokailut.

AKTIVITEETIT

Voit tutusta täällä suosituimpiin ohjelmiimme. Otamme myös toiveitanne vastaan tapahtumapäivän sisällöstä. 

Luontoliikuntaa ja -elämyksiä työhyvinvointi- ja virkistyspäiviin, polttareihin ja luontosyntymäpäiviin.

#Nuuksio, #Sipoonkorpi, #Meiko, #Viherkehä, #Porvoo

Nuuksio.JPG

Geokätköily 

2000-luvun aarteen etsintää. Geokätköily-ohjelma sisältää virkistävää ja leppoisaa ulkoilua ja se on kaiken lisäksi erittäin hauskaa. Pienryhmät etsivät gps-laitteen avulla maastoon piilotettuja geokärköjä. Ohjelma sopii hyvin kaiken kuntoisille kevyenä ulkoiluaktiviteettina.

Ohjelman kesto 1,5-2h 

Osallistujamäärä 10 -50 hlöä.

Urban survivors

Syttyykö tulet tuluksilla ja löytyykö sorminäppäryy)ä solmuissa? Testataan tedot luontotietoudessa, ja katsotaan kiehuuko vesi risukeittimillä. Mm. näistä lajeista koostuu tämä erätaito-ohjelma, joka soveltuu hyvin tiimien väliseen leikkimieliseen kisailuun. Lopuksi katsotaan, mikä joukkue selviytyy vuoden erätaitomestariksi.
Ohjelman kesto 1,5 - 2,5h 

Osallistujamäärä 10 -80  hlöä. 

Jousiammunta

Pääset haastamaan kaverisi, mutta ennen kaikkea itsesi äärimmäistä keskittymistä vaativassa lajissa. Opetellaan oppaan ohjeistuksella jousiammunnan tekniikkaa. Sitten on aika hengittää syvään, tyhjentää mieli, keskittyä ja ampua nuoli taulun keskustaan.

Ohjelman kesto 1- 2h 

Osallistujamäärä 10 -25  henkilöä.

                    

Kalliolaskeutuminen


Tämä aktiviteetti on ollut vuodesta toiseen yksi suosituimpia ohjelmiamme. Alkuopastuksen jälkeen puetaan valjaat ja kypärät päälle ja laskeudutaan yksitellen kallio köyttä pitkin alas. Ammattiopas huolehtii koko ajan, että kaikki menee turvallisesti. Odottaessa omaa vuoroaan voi nauttia kauniista maisemista. Ohjelma on täysin turvallinen ja ketään ei pakoteta laskeutumaan alas, mutta kokeilemassa kannattaa ainakin käydä ja tuntea mukava addrenaliiniruiske kropassa. Aktiviteettiin voidaan yhdistää myös muuta ohjelmaa. Ohjelma on ollut erittäin suosittu polttariryhmien keskuudessa.

Tapahtumankesto 1,5 - 3 h

Osallistujamäärä 8 - 24 hlöä.

Patikointia ja pelkokerrointa

Ohjelmassa tutustutaan Nuuksion kansallispuistoon patikoiden ja kalliolta köysilaskeutuen. Voitetaan omat pelkokertoimet laskeutumalla 15m korkea kallio ja nauttimalla Nuuksion luonnosta ja kauniista maisemista. Tämä ohjelma toteuteaan usein yli 12 henkilön ryhmille jakamalla ryhmä kahteen osaan ja näin vältytään turhalta oman vuoron odottelulta kalliolla. 

Tapahtumankesto 3 - 4 h 

Osallistujamäärä 8 - 30 hlöä.

 

Kalliolaskeutumisten ensisijainen toteutusajankohta on huhti-marraskuussa.

    

Patikka- ja luontoretket

nuuksion kansallispuiston ja järviylängön maisemissa ammattioppaiden opastuksella. Rauhallista patikointia polkuja pitkin ja keskustellaan samalla luonnosta, eläimistä ja kuunnellaan tarinaa Nuuksiosta, mutta nautitaan ennenkaikkea luonnon tarjoamista hyvinvointivaikutuksista. Ryhmät (yli 20 hlö) voidaan jakaa esim. eri vauhdilla kulkeviin pienempiin ryhmiin. Retkeen voidaan yhdistää myös nokipannukahvit tai ruokailu esim. nuotion äärellä.

Järjestämme eri vuodenaikoina myös teemaretkiä esim. villiyrtti-, sieni- ja linturetkiä.


Ohjelmankesto 1-3 h.

Osallistujamäärä: 10 -150 henkilöä.

Toteutusaika: huhti-marraskuu

Hyvintointipatikka - Tässä ohjelmassa ei laiteta sykemittaria päälle ja mitata kuljettua matkaa. Kävelemme rauhallisesti metsässä ja nautimme luonnon hyvinvointivaikutuksista. Teemme samalla hengitys- ja kehonhuollollisia harjoitteita. Keskitymme erityisesti rintarangan liikkuvuuteen tähtääviin harjoituksiin.

Osallistujamäärä 8-15 hlöä. 

Ohjelman kesto 2h. 

Melonta

Työnnetään kanootit vesille ja nautitaan leppoisasta vesillä liikkumisesta.

Alkuopastuksen jälkeen lähdetään vesille nauttimaan kauniista järvimaisemasta tai seikkailusta joella vehreän luonnon keskellä. Melottava matka ja -reitti valitaan vallitsevasta säästä ja ryhmän etenemisvauhdista riippuen.

 

Aktiviteetti ei vaadi aikaisempaa melontakokemusta, mutta edellytämme osallistujilta uimataitoa. Retki tehdään avokanooteilla (2hlö/ kanootti).

 

Ohjelmankesto 1,5 - 3h.

Osallistujamäärä 8 - 20 hlöä

Toteutusajankohta toukokuu-lokakuu.

Toteutuspaikkoina: mm. Nuuksion järvet / lammet, Porvoonjoki.

--
Mysteeripeli (sisäohjelma)

 

Olette mahdollisti saaneet tartunnan "pahasta yskästä". Teillä on 75 min aikaa selvittää wanhan isännän mysteeri ja ratkaista erilaisia pulmallisia tehtäviä saadaksenne vasta-aineen resepti käsiinne. Selviytyykö tiiminne tehtävistä vai jäättekö mysteerin vangiksi? Peli pelataan 3-5 hengen ryhmissä. Pelipaikkoina toimivat useiden yhteistyöpaikkojemme tilat Nuuksiossa, Korpilammella, Porvoossa ja Asikkalassa.

Ohjelmankesto 1,5h

Osallistujamäärä 8- 25 hlöä.

Toteutusajankohta ympäri vuoden


Lumikenkäily

Talviaktiviteetti parhaimmillaan! Lumikenkäily on mitä mainioin tapa liikkua talvisessa luonnossa ja lisäksi se on erittäin tehokas kuntoilumuoto. Se on myös helppoa, sillä jos osaat kävellä osaat myös lumikenkäillä.

Toteutus tammi-maaliskuussa lumitilanteesta riippuen. Suositeltavia kohteita retkelle mm. Nuuksion ja Sipoonkorven kansallispuistot sekä Meikon luonnonsuojelu-alueet Kirkkonummella.

Ohjelmankesto 1-4 h ja

osallistujamäärä 8- 30 hlöä.

Kalliolaskeutuminen
Melonta
Lumikenkäily
tyhy-ohjelma
Anchor 1
Anchor 2

Mikäli valmiista ohjelmista ei löydä mieleistänne vaihtoehtoa, niin olkaa rohkeasti yhteydessä ja räätälöidään teille toiveidenne mukainen tapahtuma. Pyrimme ottamaan joustavasti huomioon jokaisen asiakasryhmän toiveet tapahtuman sisällöstä olosuhteet ja toimintaympäristö kuitenkin huomioiden. Yhdistelemällä eri aktiviteetteja voimme toteuttaa tapahtumia myös 100 - 300 henkilön ryhmille.


Voitko Hyvin? Tarvitsetteko hyvinvointiluentoa tapahtumaanne, kysy lisää!

Ole rohkeasti yhteydessä!

bottom of page