KOULUTETTU HIEROJA
JANNE SILLANPÄÄ

Kiinnostaako hieronta työpaikalla tai kotona?  Tarjoan tällä hetkellä klassista- ja urheiluhierontaan koti- tai yrityskäynneillä. Olen toiminut koulutettuna hierojana maaliskuusta 2012 lähtien.

Varataksesi ajan ota yhteyttä ensisijaisesti
e-maililla janne(at)era-atlas.fi. Hinnat yrityskäynneistä sovitaan erikseen. 

Hinnasto kotikäynnit (20 km säde Espoon keskuksesta)


Klassinen hieronta /urheiluhieronta

1 x 50 min 60 €
2 x 50 min 110 € (kun hieronnat samalla kerralla)
3 x 50 min 150 €
4 x 50 min 195 €

​​

Kinesioteippaus hieronnan yhteydessä 2 - 10 €


Maksutavat: pankkikortti, luottokortti, visa electron, käteinen

Jos joudut perumaan aikasi, niin tee se hyvissä ajoin,
viimeistään 12 h ennen varausta. Alle 12h peruutuksista perimme täyden hinnan.

Peruuttamaton aika veloitetaan aina täysimääräisesti!

Peruutukset puh 040-5342155.

Klassinen hieronta

Yleisin syy tulla hierontaan on lihasjännitys- ja kipu. Lihasjännityksiä voivat aiheuttaa liian kova rasitus (urheilussa), yksitoikkoinen työ, virheelliset työskentelyasennot ja pitkään jatkunut staattinen jännitys. Hieronnalla parannetaan lihaksien verenkiertoa ja imunestekiertoa sekä lievitetään hapenpuutetta kudoksissa. Parhaimmillaan hieronta on lihasjännityksiä ennaltaehkäisevää ja rentouttavaa. Se myös vähentää stressiä ja virkistää mieltä.

Urheiluhieronta

Ennen rasitusta valmistavana hierontana: poistaa lihasten lepojähmeyden, parantaa lihaksen nestekiertoa, ärsyttää / stimuloi hermostoa. Hieronta tehdään lyhytkestoisena ja kevyenä.

 

Rasituksen jälkeen palauttavana hierontana: Nopeuttaa fyysistä ja psyykkistä rentoutumista, nopeuttaa rasituksesta palautumista vaikuttamalla verenkiertoon, imunestekiertoon ja solun aineenvaihduntaan, lievittää välitöntä ja viivästynyttä lihaskipua, laukaisee paikallisia lihaskramppeja, ylläpitää lihasten ja jänteiden venyvyyttä sekä nivelten liikelaajuutta, ehkäisee rasitusvammojen syntyä ja auttaa syntyneiden vammojen paranemista.

+358 40 534 2155

Espoo, Finland

  • Black Instagram Icon